نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دسر انار و پاناکوتای توت فرنگی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ اول پاناکوتا رو آماده کردم،توی یه ظرف کوچیک حدود ۳ قاشق غذاخوری شیر ریختم و روش ژلاتینو ریختم و گذاشتم یه دو دقیقه موند تا حالت اسفنجی پیدا کرد بعدش گذاشتم رو بخار کتری قشنگ ژلاتینم به روش بن ماری آب شد.

شیرو با شکر قاطی کردم گذاشتم روی گاز حدود ۵ دقیقه تا شکر توی شیر حل شد و زیر گازو خاموش کردم بعد ژلاتینو ریختم توش و گذاشتم کنار تا سرد بشه،توی یه ظرف خامه رو با یخورده شیر حل کردم بعد با همزن زدم تا یکدست بشه،بعد اینکه شیرم سرد شد ،خامه رو بهش اضافه کردم و وانیلو ،پاناکوتا آماده ست.
کیکامو (هر نوع کیکی که توی دسترس دارید چه ساده چه کاکاکویی) خورد کردم و ریختم کف لیوانا و یخوورده گردوی خورد شده ریختم روی کیکا ،بعد توت فرنگی هارو برش زدم و دور تا دور لیوانم چیدم طوری که بچسبه به لبه ی لیوان،بعد پاناکوتا رو ریختم روی کیکا و گذاشتم ببنده،حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان میبره ولی اگه مثل من عجله دارید بزاریدش توی فریزر حدود ۱ ساعت آماده میشه.
واسه لایه ی آخر ژله ی توت فرنگی رو با یک لیوان آب گرم روی بخار کتری حل کردم بعد نصف لیوان آب سرد ریختم روش و گذاشتم خنک شد توی هوای آزاد بعد ریختم روی پاناکوتاها و بازم گذاشتم توی فریزر حدود نیم ساعته بست و در آخرم با خامه و شکلات رنده شده تزیین کردم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره