21
0
3.1K
آخرین خبر/ چیا میخواد؟!پیاز بنفش یک عدد بزرگ نمک و فلفل سیاه و نعنا خشک(هر کدام یک ق مرباخوری سر پر)نبات یه تیکه لبو خورد شده (دو تیکه)سرکه به مقدار لازم
پیاز رو خلالی خورد کنید داخل یه ظرف بریزید. بهش نمک و فلفل و نعنا اضافه شه خوب ورز بدید.داخل یه شیشه تمیز بریزید دو تا برش لبو و یه تیکه نبات هم بذارید روش تا روش رو سرکه بریزید. درشو ببندید و بذارید یه روز تو دمای محیط بمونه.کنار انواع غذاها سرو کنید، واقعا بی نظیره.