کیک تریلیچه شکلاتی؛ یک دنیا خوشمزگی
آخرین خبر/ قالب۲۰.۲۰
مواد کیک
* ۵ عدد تخم مرغ
* ۹۰گرم شکر(۱/۲پیمانه سرخالی)
* ٦٠ گرم روغن مایع( ۱/۳پیمانه)
* ۸۰ گرم شیر( از ۱/۲ پ ۳ ق غ کم کنید)
* ۹۰ گرم آرد سه صفر ( ۱/۲ پیمانه سرخالی)
* ۳۰ گرم پودر کاکائو
* ۱ونیم ق چ بکینگ پودر
* ۱ ق چ وانیل
مواد سس دستساز:
* ۲ پیمانه شیر
* ۱پاکت خامه صبحانه
* ۲ ق غ شکر
* ۳ ق غ پودر کاکائو
* ۱ ق چ وانیل
.
۱۰۰گرم خامه قنادی که با ۲ ق غ پودر کاکائو فرم دادیم برای روی کیک
فر روشن بشه. گازی ۱۸۰ و برقی ۱۶۰ درجه
سفیده هارو به همراه نصف شکر بادورتند هم بزنید تا فرم بگیره و بذارید یخچال
زرده، مابقی شکر شکر،روغن،شیر،وانیل یک تا دو دقیقه هم بزنید
مواد خشک رو اضافه و ترکیب کنید
سفیده هارو توی سه مرحله اضافه کنید آروم هم بزنی بریزید توی قالب و بذارید توی فر تا بپزه به مدت ۴۰ دقیقه و بعد اجازه بدید تا خنک بشه
مواد سس رو بریزید توی قابلمه و بذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا حجمش نصف بشه(۲۰الی ۳۰ دقیقه) بعد بذارید کنار تا خنک شه
کاغذ روغنی کیک را جدا کنید کیک را داخل قالب بذارید سطحش را سوراخ کنید و از سس خنک شده روی کیک بریزید و ۲ ساعت بذارید یخچال
روی کیک خامه ی فرم گرفته بزنید و سطحش را صاف کنید و پودر کاکائو الک کنید و نیم ساعت بذارید یخچال
نوش جان