آش سنتی اصیل؛ خوشرنگ و لعابه
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ به نظر من آش باید همینقدر منسجم و خامه ای باشه، فرقی نمیکنه آش رشته اس یا جو یا شله قلمکار، آشی که شل باشه و نخود و لوبیاش هر کدوم یه وری باشه آش نیس، نظر شمام همینه؟؟
نیاز داری به
جو ۱ پیمانه
لوبیا نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
برنج ( اختیاری) نصف پیمانه
اگه دوس داشتید نخود هم بریزید.
کشک ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی یا قلم
نم ، فلفل، زرد چوبه
پیاز ۳ الی ۴ عدد
نعناع خشک
سبزی آش( جعفری، گشنیز، تره، اسفناج)
.
لوبیا و جو رو بزارید ۱ شب خیس بخوره.
بعد با برنج و گوشت ها بزارید ۴ ساعت بپزه، اصلا هم نزنید تا جوها ته نگیره.
بعد از ۴ ساعت سبزی و عدس رو اضافه کنید تا ۱ ساعت دیگه بپزه.
پیاز داغ کنید و بهش زردچوبه نمک فلفل کشک و نعناع رو اضافه کنید.
مایه کشک رو به آش اضافه کنید و هم بزنید و بزارید نیم ساعت دیگه با شعله ملایم بپزه.
با نعناع ، کشک و پیاز تزیینش کنید.