15
1
2.8K
15
1
2.8K
آخرین خبر/ شیر ٨۴٠ گرم
شکر ۶٠گرم
نشاسته ذرت ٧٠گرم
وانیل یک قاشق چایخوری
کره یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل تزیین
نشاسته ذرت و سیر و شکر مخلوط کنید ذرات نشاسته باز شد بذارید روی حرارت کم و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و بعد کره و وانیل اضافه میکنیم وقتی کره آب شد حرارت خاموش میکنیم و دسر داخل لیوان کاغذی یا هر ظرفی که دارید بریزید و بعد چند ساعت به راحتی از لیوان جدا میشه.
داخل پودر نارگیل میغلطونیم.