کدو پلو سیستانی طعم محشری داره
آخرین خبر/ برای درست کردن کدو پلو نیاز داریم به :
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
ادویه هایی که به گوشت زدم ( نمک ، پولبیبر ، پودر انبه ، ادویه مخصوص صبا اسپایس ، پودر پیاز ، ادویه سیر و کره ، مقدار خیلی کم ترخون خشک )🧂
کدو قلمی درشت ۴ عدد
پیاز درشت ۱ عدد ( ۲۵ گرم اسلایش پیاز خشک )
کشمش ۱ کاسه ماست خوری
برنج ۵ پیمانه پلو پز
شوید خشک
برای پخت کدو پلو حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت ملایم که کدوها نسوزه و زمان ۱ ساعت کافیه
نکته استفاده از اسلایس پیاز خشک :
اول هرمقدار اسلایسی که میخواین استفاده کنید رو توی مقداری اب خیس کنید و توی اب کش بریزید تا ابش کاملا جدا بشه و پیاز ها نرم بشه اما خیس نباشه و ابکی ، حالا میتونین توی روغن سرخش کنین و بهترین پیاز داغ چیپسی و بازاری رو تحویل بگیرید
این غذارو با گوشت تیکه ای گوسفند یا کردن یا دنده گوسفندی هم میپزن که اونطوری هم واقعا خوشمزه است