19
16
6.2K
19
16
6.2K
آخرین خبر/ تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۲۳۰ گرم
وانیل ۱/۴ قچ
آرد ۲۳۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
پودر دارچین ۱/۲ ق چ
پوره کدو حلوایی ۱۱۰ گرم
برای درست کردن پوره کدو:
اول کدوها رو پوست میگیری و نگینی خورد میکنی و با آب کم میذاری بپزه.
وقتی کامل پخت با لیسک یا گوشتکوب میکوبی تا له بشه و درِ تابه رو برمیداری تا آبش کااااملا کشیده بشه و مدام هم میزنی تا یه وقت نسوزه.
اگه تاالان کیک کدو حلوایی درست میکردی ولی خمیر میشد دقیقا نکته اش همینه، اگه ذره ای آب داشته باشه خمیر میشه.
بعد از اینکه پوره از حرارت افتاد و خنک شد به مواد کیک اضافه میکنی.
برای سس سه شیر:
خامه صبحانه ۱۳۰ گرم
شیر عسلی ۲۲۰ گرم
شیر ۲/۳ پ
قالب مناسب این رسپی ۲۰ در ۳۰
فرگازی ۱۸۰
فربرقی ۱۷۰
سولاردم و توستر ۱۵۰
زمان بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه