10
2
1.9K
10
2
1.9K
آخرین خبر/ برای کیک:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۴ قچ
پودر هل ۱/۴ ق چ
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
قالب ۱۳ در ۱۸
دمای فرگازی ۱۸۰
فربرقی۱۷۰
توستر و سولاردم ۱۶۰
زمان ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
برای حلوا :
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
عرق هل ۲ ق غ ( یا پودر هل ۱/۲ ق چ)
زعفران دم شده غلیظ ۳ ق غ
آرد ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱/۴ پ
برای ماسوره زدن بهتره که حلوا کمی خنک بشه، اینطوری ماسوره زدن راحت تره.
شماره ماسوره : 1M
من مقدار حلوا رو ۲ برابر درست کردم.