نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

این «خورش بامیه» را جایی ندیده‌اید!

منبع
برترين ها
بروزرسانی
این «خورش بامیه» را جایی ندیده‌اید!

برترین ها/ این غذای خوشمزه و ساده از ترکیبات گوجه فرنگی، کشک، بادام هندی، پیاز و انواع ادویه جات درست می شود. خورش بامیه را هم می توانید با نان میل کنید و هم با برنج. دستور پخت خورش بامیه تند را اینجا یاد بگیرید.

مواد لازم:

  • بامیه: ۲۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
  • بادام هندی: ۵ الی ۱۰ عدد
  • فلفل تند سبز: ۱ عدد
  • زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • کشک: ۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • پودر گشنیز و زیره: ۲ قاشق چای خوری
  • زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
  • دانه رازیانه: ¼ قاشق چای خوری
  • برگ گشنیز خرد شده: ۱ و ½ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری + ۱و ½ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
دستور تهیه خورش بامیه تند
دستور تهیه:

۱. بادام هندی ها را آسیاب کنید. سپس فلفل سبز، زنجبیل و سیر را آسیاب کنید و کنار بگذارید. در آخر گوجه فرنگی ها را در همان ظرف آسیاب پوره کنید و جداگانه کنار بگذارید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

۲. سر و ته بامیه ها را بزنید و در اندازه های ۳ سانتیمتری نصف کنید. ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن را داخل تاوه بریزید و داغ کنید. سپس بامیه ها را در روغن بریزید و مقداری نمک روی آن بریزید.


دستور تهیه خورش بامیه تند

۳. بامیه ها را سرخ کنید تا کمی تیره و اندازه آن ها کوچک شود. گاز را خاموش کنید و بامیه ها را در ظرف دیگری بریزید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

۴. ۲ قاشق غذاخوری روغن را در همان تاوه بریزید. دانه های رازیانه را به آن اضافه کنید. وقتی صدای ترق تروق دانه ها شروع شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن شدند ترکیب فلفل سبز، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

۵. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید تا زمانی که روغن از گوجه ها جدا شد بجوشد.

دستور تهیه خورش بامیه تند

۶. پودر زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

۷. کشک و پودر گشنیز و زیره و بادام هندی آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

۸. در آخر بامیه ها را اضافه کنید و هم بزنید.

دستور تهیه خورش بامیه تند

۹. سپس بگذارید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزد.

۱۰. گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف دیگری بریزید. روی آن را با برگ گشنیز تزئین کنید و تا زمانی که غذا گرم است سرو کنید.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره