23
8
4.5K
آخرین خبر/ ماست ۳٪ چربی
نمک
زیره و پیازچه برای مزه دار کردن
حتماً شیشهها رو قبل از استفاده خوب استریل کنید تا طعم پنیرتون خراب نشه
هر چی چربی ماست بیشتر باشه، پنیر نرمتر و خوشخوراکتری میگیرید.
حتماً اجازه بدید ۴۰ دقیقه کامل بجوشه تا بافت پنیر خوب شکل بگیره
برای گرفتن آب اضافی، بعد از ریختن پنیر داخل پارچه، حتماً وزنه روش بذارید.
میتونید به دلخواه بهش سبزی خشک، شوید، یا فلفل هم اضافه کنید
این پنیر بهتره در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری بشه و تا ۵–۷ روز مصرف بشه