نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

میرزاقاسمی با ترشی کلم، غذای خاطره‌انگیز و دلپذیر

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ برای ترشی‌ها:

توی دوتا ظرف جدا کار کنید چون دوتا ترشی جدا هستن.

کلم سفید و بنفش رو بُرش بدید، نمک روی اون بریزید تا یک ساعت بمونه، بعد از یک ساعت، اونهارو بچلونید و داخل کاسه تمیز بریزید.

به کلم قرمز (برای یک کلم) ۳ قاشق غذاخوری شکر،

و به کلم سفید ( برای یک کلم) یک فلفل‌دلمه 

خوب دو تا کاسه رو مخلوط کنید، داخل ظرف شیشه‌ای بریزید و با سرکه سفسد پر کنید و بذارید توی یخچال. یک ساعته آماده میشه.

تو این مدت، ۲ تا بادمجون، ۲ تا گوجه، دوتا حبه سیر، نمک و روغن زیتون بزنید و توی فر با دمای ۱۸۰ بذارید تا کبابی بشن بعد که کباب شد، پوست بگیرید، بکوبید و ۱۰ دقیقه سرخ کنید و یک عدد تخم‌مرغ بزنید



🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره