22
1
3K
آخرین خبر/ کره ۱۲۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
تخممرغ ۲ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ق چ
وانیل مقداری
کشمش ۱۰۰ گرم
کره و پودر قندو میزنیم تا پوک شه
بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم همراه با وانیل
هر کدومو سی ثانیه هم میزنیم
بعد آرد و بکینگ پودر رو تو دومرحله اضافه میکنیم
خوب ترکیب میکنیم
در آخر کشمش رو اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم
مواد رو میریزیم داخل قیف
از مواد به اندازه گردو پایپ میکنیم روی کاغذ روغنی
روی شیرینی ها پودر قند الک میکنیم
میزاریم داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰تا۱۵ دقیقه
با حرارت ۱۸۰درجه