12
4
3.1K
12
4
3.1K
آخرین خبر/برای لایه اول:
بیسکوییت مادر ۱۲۰ گرم
کره ۶۰ گرم
برای لایه دوم:توسط
پودر ژلاتین ۲ ق غ
آب نصف لیوان
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه قنادی یا خامه صبحانه یا خامه از قبل فرم گرفته ۴۰۰ گرم
برای لایه سوم:
بیسکوییت ۱۰۰ گرم
کره ۲۰ گرم
شیر نصف لیوان
برای لایه دوم اگه از خامه صبحانه استفاده میکنی و دوست داری شیرین تر بشه میتونی ۱/۴ لیوان پودر قند بزنی
قالب ۱۸ تا ۲۰
اگه قالب کمربندی نداری میتونی از رینگ یا طلق هم استفاده کنی
چیزکیک رو میتونی از روز قبل برای مهمونی ها درست کنی