نماد آخرین خبر

ادویه پیتزا و لازانیا ،یک بازیگر خوش‌طعم

منبع
خراسان
بروزرسانی
ادویه پیتزا و لازانیا ،یک بازیگر خوش‌طعم

خراسان/ ​​​​​​​ادویه‌ها می‌توانند طعم غذاها را از این رو به آن رو کنند. ادویه‌ای که در ادامه یاد می‌گیریم، در پاستا، لازانیا و پیتزا می‌تواند یک بازیگر مهم و خوش‌طعم‌کننده باشد.
برای تهیه ادویه پیتزا این نسبت‌ها را رعایت کنید: ریحان و پونه خشک‌‌ هر کدام ۴قاشق غذاخوری، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا و آویشن هر کدام یک قاشق غذاخوری و کمی فلفل سیاه.
تمام مواد گفته شده باید خشک باشند و خوب آسیاب شوند. بعد از این که کاملا پودر شدند در یک شیشه دردار بریزید و در یک جای خشک و خنک از آن نگه‌داری کنید.
حواس‌تان باشد این ادویه به تفت‌دادن نیاز ندارد و می‌توانید آن را در کنار نمک به سس پیتزا یا لازانیا و پاستا اضافه کنید و از طعم فوق‌العاده‌اش لذت ببرید.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا

🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره