سالاد سزار رستورانی؛ با فیله سوخاری
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
برای فیله سوخاری:
فیله یا سینه مرغ: ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم (حدود ۵ تا ۶ عدد متوسط)
تخممرغ: ۲ عدد
آرد سفید: ۸ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری پانکو:۲ پیمانه
ادویهها: نمک، فلفل سیاه، سس خردل: از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
پنیر موزارلا مدادی: به تعداد فیلهها (برای داخل رول)
برای پایه سالاد:
کاهو رسمی: ۲ بوته بزرگ (شسته و خشکشده، درشت خرد شده)
نان تست: ۶ برش (مکعبی خرد شده)
پنیر پارمزان: حدود ۱/۲پیمانه
زیتون بیهسته و گوجه گیلاسی: به مقدار دلخواه
برای سس سزار:
سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری پُر
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
سس ورچسترشایر: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان ؛۳ قاشق غذاخوری
سیر رندهشده: ۲ حبه
نمک:۱/۴قاشق چایخوری (یا کمتر، چون پارمزان خودش شور هست)
فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری