نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سالاد سزار رستورانی؛ با فیله سوخاری

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
 برای فیله سوخاری:
 فیله یا سینه مرغ: ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم (حدود ۵ تا ۶ عدد متوسط)
 تخم‌مرغ: ۲ عدد
 آرد سفید: ۸ قاشق غذاخوری
 پودر سوخاری پانکو:۲ پیمانه

 ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، سس خردل: از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
 پنیر موزارلا مدادی: به تعداد فیله‌ها (برای داخل رول)
برای پایه سالاد:
 کاهو رسمی: ۲ بوته بزرگ (شسته و خشک‌شده، درشت خرد شده)
 نان تست: ۶ برش (مکعبی خرد شده)
 پنیر پارمزان: حدود ۱/۲پیمانه
 زیتون بی‌هسته و گوجه گیلاسی: به مقدار دلخواه
برای سس سزار:
 سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری پُر
 سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
 سس ورچسترشایر: ۱ قاشق غذاخوری
 روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
 پنیر پارمزان ؛۳ قاشق غذاخوری
 سیر رنده‌شده: ۲ حبه
 نمک:۱/۴قاشق چای‌خوری (یا کمتر، چون پارمزان خودش شور هست)
 فلفل سیاه: ½ قاشق چای‌خوری 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره