پخت شگفت انگیز ۲۴ تا کاپ کیک با ۴ تا تخم مرغ
آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ درشت ۴عدد(کوچک بود پنج تا)
شکر ۱۷۰گرم
شیر ۱۰۵ گرم
روغن ۹۰ گرم
آرد مرغوب ۲۷۰ گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری که با یک قاشق روغن ترکیب کنید که حل بشه
مغزهای بدون نمک و پودر نارگیل در صورت دلخواه
برای اینکه روی کاپ کیک هاتون گنبدی بشه باید المنت پایین همراه با فن و المنت دور فن روشن کنید
تخم مرغ حتما باید درشت باشه، اگر تخم مرغ هاتونکوچیکه حتما یه دونه اضافه کنید
بافت نرم کاپ کیک از آرد با کیفیت و سبکه، از هر آردی استفاده نکنید
فر باید داغ باشه تا کاپ کیک ها کپلی و گنبدی بشه
دمای پخت بسته به فر از ۱۷۵. تا ۱۸۵. میتونید بذارید و زمان پخت حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
اگر توی فر دو طبقه بذارید ممکنه گنبدی نشن
متتوی قالب های مافین پختم ستیزشونمتوسطه و۲۴ تا کاپ خروجی داشته
اگر توی کپسول های طلایی سایز بزرگ پخت کنید حدودا ۱۵ عدد خروجی داره
میزان روغن که برای پودر کاکایو هست جدا از دستور مواد اولیه برای پخت هست