کیک شکلاتی؛ یک مزه فراموش نشدنی
آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل شکری ۱ ق چ (اگه خالص بود نصف ق چ)
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
آرد سفید ۱ و نیم پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه ،سپس شیر و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . در نهایت ارد و کاکائو و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و وقتی یکدست شد داخل قالب ها بریزید . از نصف کمتر قالب هارو پر کنید . قالب ها را در فر ۱۷۰ درجه بمدت ۲۵ دقیقه بپزید . وقتی از فر درومد بذارید یک ربع از داغی بیوفته ،بعد با شیر مرطوب کنید .
برای گاناش روش ۲۰۰ گرم خامه صبحانه را با ۲۰۰ گرم شکلات سکه ای بنماری کنید و روی کیک ها بریزید ، برای تزیینشم ۲ ق غ خامه صبحانه را کمی گرم کنید تا کرمی بشه و سپس داخل قیف بریزید و مطابق ویدیو کیک ها را تزیین کنید .