0
2
0
آخرین خبر/ سینه ی مرغ
فلفل دلمه ایی قرمز و سبز
پیاز و سیر
ادویه ها: نمک فلفل پاپریکا زردچوبه
زرشک و زعفرون و کره
رب گوجه
اول مرغ رو بریزید توی میکسر تا پوره بشه و بعد سبزیجات روچون باید آب سبزیجات کامل گرفته بشه.
بعد دستتون رو چرب کنیدو به شکل قلقلی در بیارید
توی روغن سرخ کنید بعد کره اضافه کنید
حالا یک ق غ رب رو با ادویه جات و آب مخلوط کنیدو به
تابه اضافه کنید وقتی سس غلیظ شد
ده دقیقه ی آخر زرشک اضافه کنیدو در کنار پلو نوش جان کنید