نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترشی گل کلم و لبو, هم خوشرنگ هم خوشمزه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ گل کلم ۱عدد
لبو نیم پز ( به اندازه مساوی گل کلم)
دو تیکه نبات
سرکه ۱/۵ شیشه ترشی
آب جوشیده سرد شده به میزان لازم
نعنا ۸ برگ

دانه خردل ۱ ق چ
سیر ۱ یا ۲ حبه
دانه فلفل سیاه ۱ ق چ
نمک ۱ ق غ

مطابق ویدیو تمام مواد رو داخل شیشه تمیز و خشک میریزیم ، ۱/۵ شیشه سرکه و مابقی آب جوشیده سرد شده میریزیم و درشو محکم میبندیم،و در جای خشک و خنک به مدت یک هفته نگه میداریم، بعد یک هفته آماده سرو هست،اونوقته که از خوردنش سیر نمیشیم🫢

 من به جای لبو از پودر لبو به میزان  ۴ ق م استفاده کردم.
 موقع استفاده از لبو نیم پز داخل شیشه یک لایه گل کلم و یک لایه لبو نیم پز میریزیم و لایه هارو تکرار میکنیم تا شیشه پر بشه.
دانه خردل رو قبل از استفاده با حرارت کم کمی تفت میدهیم.
 آب و سرکه باید روی کل مواد ترشی رو‌بگیره وگرنه کپک میزنه.


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره