یک روش جدید برای درست کردن نون وسبزی
آخرین خبر/ مواد لازم برای خمیر:
آرد ۳ لیوان(من از دو لیوان آرد سفید و یک لیوان آرد کامل استفاده کردم)
آب ولرم نصف لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
شیر یک لیوان سر خالی
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
خمیر مایه ی فوری ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ،شیر،آب ولرم و روغن رو با هم مخلوط میکنیم و یک دقیقه میزنیم بعد مواد خشک رو که الک کردیم در چند مرحله بهش اضافه کرده و حدود ده دقیقه خمیر رو ورز میدیم اگر خمیر چسبناک بود و به دستمون می چسبید بهش یک مقدار دیگه آرد اضافه میکنیم (فقط حواستون باشه آرد زیاد نشه چون خمیر سفت و نون بی کیفیت میشه)
روی ظرف خمیر رو پارچه میندازیم و برای ۳تا ۴ ساعت بهش استراحت میدیم.
برای داخل خمیر هم من پیاز خلالی رو داخل مقدار کمی روغن ریختم یکم که طلایی شد بهش زردچوبه اضافه کردم و همین که زردچوبه عطرشو پس داد شعله رو خاموش و دُرد کره وجزغاله و بعد هم پیازچه ی کوهی خرد شده رو بهش اضافه کردم.
برای داخل این نون میتونید به دلخواه و ذائقه ی خودتون از هر سبزی و موادی مثل سیب زمینی پخته یا مغز گردو و سبزیجات معطر خشک شده استفاده کنید.