نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

۵راه برای این که ته دیگ به قابلمه نچسبد

منبع
خراسان
بروزرسانی
۵راه برای این که ته دیگ به قابلمه نچسبد

خراسان/  ​​​​​۱ روغن کافی|کف قابلمه به اندازه کافی روغن بریزید زیرا روغن کم موجب چسبیدن ته دیگ می‌شود. استفاده از روغن کافی و پخش یکنواخت آن در کف قابلمه باعث می‌شود ته دیگ نچسبد.
۲ استفاده از قابلمه مناسب| برای جلوگیری از چسبیدن ته دیگ به قابلمه بهتر است از قابلمه‌های نچسب مانند تفلون یا چدن استفاده کنید.
۳ حرارت کافی| قابلمه را روی حرارت ملایم گرم کنید و ته دیگ (نان، سیب زمینی) را به آرامی در روغن گرم بچینید. هرگز قبل از داغ شدن روغن، نان‌ها را درون قابلمه نگذارید. بعد از چیدن ته دیگ، برنج آبکش‌کرده یا کته را روی آن‌ها بریزید. وقتی برنج را بلافاصله اضافه می‌کنید ته دیگ نمی‌چسبد و نان هم خشک نمی‌شود.
۴ در نظر گرفتن نان مناسب برای ته دیگ‌های نانی| برای ته دیگ از نان‌های ضخیم و خمیری استفاده نکنید، نان لواش یا نان‌های نازک دیگر، بهترین گزینه برای ته دیگ هستند.
۵ انتخاب شعله مناسب| بعد از اضافه کردن برنج، شعله را ملایم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد. شعله زیاد در ابتدای کار و سپس کم کردن آن، به ترد شدن ته دیگ کمک می‌کند. ته دیگ را بلافاصله بعد از پخت از قابلمه جدا نکنید. بهتر است چند دقیقه صبر کنید تا قابلمه خنک شود و بتوانید ته‌دیگ را به‌راحتی جدا کنید.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره