نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

مگر خوشمزه تر از کیک گیلاس و پسته داریم

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
دو لیوان (فرانسوی یا پیمانه ) آرد 
یک لیوان شکر 
یک ق چ پر وانیل 
٣ عدد تخم مرغ 
نصف لیوان ماست 

نصف لیوان روغن مایع 
یک ق چ بکینگ پودر 

نکات : 
ابتدا سه عدد تخم مرغ، شکر و وانیل با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه. 
روغن و ماست اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. 
یک لیوان از آرد با بکینگ پودر ترکیب کنید و الک کنید و لیوان بعدی هم اضافه کنید و مخلوط کنید. 
بافت کیک غلیظ میشه یکم. 
١٥ دقیقه بذارید تو محیط یخچال و بعد دربیارید و داخل قالب بریزید و روش گیلاس هایی که از هسته درآوردید بذارید روش با خلال پسته.

بزارید داخل فر: 
دمای ١٦٠ درجه به مدت ٥٠ دقیقه 
آون توستر هم با همین دما و قبل از گذاشتن کیک داخل فر حتما فر گرم شده باشه و درش حین پخت باز نشه که پف کیک میخوابه.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره