کتلت گوشت بهترین و خوشمزه ترین غذای ایرانی
آخرین خبر/گوشت ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه، پودر دارچین، پاپریکا، ترخون به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر نان خشک ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده به مقدار لازم
سیب زمینی نیم پز و رنده ریز کنید
حالا گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، سیب زمینی رنده شده،تخم مرغ، ادویه ها و پودر نان خشک رو با مخلوط کنید و خوب ورز بدید
یه نیم ساعتی مایه ی کتلت رو کنار بزارید بهش استراحت بدید تا همه ی مواد به خورد هم برن
داخل تابه ای روغن بریزید و بزارید داغ بشه، از مواد کتلت بردارید به هر شکلی که میخواید در بیارید و داخل روغن سرخ کنید
موقع سرخ کردن کتلت ها حرارت رو ملایم کنید تا کتلت شما مغز پخت بشه
در آخر هم با گوجه سرخ شده و سبزی نوش جان کنید
نکات:
میشه تخممرغ رو از مواد کتلت حذف کنید به جاش آرد اضافه میکنن
اما اگه خواستید تخممرغ اضافه کنید بر حسب اندازه مواد بهش تخممرغ بزنید و تعداد اون بیش از حد باشه
برای خوشعطر و لذیذ شدن کتلت میتونید از زیره، پاپریکا، نعناع خشک، ترخون، مرزه، زردچوبه، زعفران، فلفلقرمز و سیاه و نمک استفاده کنید
اضافه کردن یه مقدار زعفرون دمکرده به مایه کتلت رو خوشطعمتری میکنه
اگه موقع سرخ کردن روی روغن کف ایجاد شد روغنو دور بریزید روغن تازه اضافه کنید
استفاده از پودر سوخاری و پودر نان خشک باعث میشه که کتلت تردتر بشه و همینطور بوی بد گوشت رو میگیره، آرد نخودچی هم میتونید استفاده کنید