نماد آخرین خبر

فوت‌‎وفن تهیه آرد برنج خانگی در ۵ مرحله  

منبع
خراسان
بروزرسانی
فوت‌‎وفن تهیه آرد برنج خانگی در ۵ مرحله  

خراسان/ تهیه‌ آرد برنج خانگی بسیار ساده و به‌صرفه است، و اگر درست انجام شود، کیفیت و لطافت آن حتی از آرد برنج بازاری هم بهتر خواهد بود. در ادامه یک روش ساده و کاربردی برای تهیه آرد برنج خانگی را خواهیم آموخت.

​​​​​۱شستن  و خیس کردن برنج| برنج را چند بار با آب سرد بشویید تا آب کاملاً شفاف شود و نشاسته‌ اضافی برود. حالا برنج شسته‌شده را در آب سرد بریزید و حدود ۴ تا ۶ ساعت (یا شب تا صبح) اجازه دهید خیس بخورد. این کار باعث نرم‌شدن دانه‌ها و آرد شدن آسان‌تر می‌شود.
۲آب‌کشی و خشک‌کردن| بعد از خیس‌خوردن، برنج را آبکش کنید و روی یک پارچه‌ تمیز یا سینی پهن کنید. اجازه بدهید کمی رطوبت باقی ماند. یعنی کاملا خشک نشود و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هوا بخورد. اگر برنج خیلی مرطوب باشد، آرد خمیری و اگر خیلی خشک باشد، آسیاب کردن آن سخت‌تر می‌شود.
۳ آسیاب کردن| برنج نیمه‌خشک را در آسیاب خشک یا مخلوط‌کن قوی بریزید. آن را به دفعات کم آسیاب کنید (مثلاً ۲ تا ۳ قاشق در هر بار) تا دستگاه داغ نشود و آرد لطیف‌تری بدهد.
۴ الک کردن| آرد را از یک الک ریز عبور بدهید. ذرات درشت باقی‌مانده را دوباره آسیاب و الک کنید. در نهایت آرد الک‌شده را برای اطمینان از ماندگاری، روی یک سینی یا پارچه تمیز بریزید و چند ساعت در سایه یا آفتاب ملایم بگذارید تا کاملاً خشک شود.

۵ نگهداری| آرد برنج خشک را در ظرف دردار و جای خشک و خنک (مثل یخچال) نگهداری کنید. روی در شیشه تاریخ بزنید و آن را تا حدود یک ماه استفاده کنید.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره