12
1
3.3K
12
1
3.3K
آخرین خبر/ برای این مقدار فسنجون نیاز داریم به:
دوعدد سینه ی مرغ یا
۵عدد رون مرغ
۲۵۰گرم مغذ گردو
۲کاسه رب انار ملس
۱عدد پیاز بزرگ
اول پیازورنده کنید با کمی زردچوبه تفت بدین بعد گردو اسیاب شده رو اضاف کنید چند ثانیه ای تفت بدین خاکی گردو گرفته بشه ٫اب یخ رو بهش اضاف کنید هم بزنید تا گردو باز بشه و در آخر رب انار اضافه کنید و بذارین بپزه این مرحله شکر هم میتونید اضافه کنید، بستگی به ذائقتون داره که ترش ملس یا شیرین دوست داشته باشین،
اونور مرغ رو با کمی زردچوبه مزه دار کنید، بذارید سرخ بشه بعد سرخ شدن یک قاشق رب بزنید برای رنگش که کمی تیره بشه.
و بعد سرخ شدن به سس فسنجون اضافهش کنید و ۳ ساعت با شعلهی کم بذارید بپزه تا به روغن بیوفته.