ایشون سن سباستین هستن، پرطرفدارترین چیز کیک!
آخرین خبر/ مواد لازم:
پنیر خامه ای ویلی یا لبنه ۵۴۰ گرم
خامه صبحانه ۲۷۰ گرم
پودر قند ۱۳۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد ( ۱۵۰ گرم بدون پوست)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
این مواد برای قالب قطر ۲۰ سانت مناسبه . توی ۲۳ هم میشه درست کرد ولی قد کوتاه تر میشه .
در فر از قبل گرم شده ی داااغ ، به مدت حدودی ۲۰الی۲۵ دقیقه با حرارت از پایین بپزید و بعدش حرارت از بالا رو به تنهایی روشن کنین تا روی چیزکیک حالت طلایی تا سوخته به سلیقه ی خودتون پیدا کنه .
فر گازی ۲۴۰ درجه سانتیگراد
فر برقی ۲۲۰ درجه سانتیگراد
توستر,سولاردوم,ماکروفر کانوکشن دار ۲۰۰ درجه سانتیگراد
.
بعد از پخت بزارین یک ساعت توی دمای محیط باشه و بعدش حداقل ۶ ساعت توی یخچال بزارین و بعدش از قالب در بیارین
حتما موادتون همدمای محیط باشه.
حتما در نهایت مایه رو از الک رد کنید.
از فر خارج میکنید پف داره یه مقدار خنک شه پفش میخوابه و لبه هاش بلند تر از وسط چیزکیک میشه و این طبیعیه