نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پاستای پفکی با سس پستو و گوجه خشک

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم: 
برگ ریحان تازه: 1 پیمانه
سیر: 2 حبه
پنیر پارمزان رنده‌شده: 1/4 پیمانه
روغن زیتون: 1/2 پیمانه
گوجه خشک (یا گوجه‌فرنگی خشک‌شده در آفتاب): 100 گرم

بادام یا گردو خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پاستا پفکی مانا که ظاهرش خیلی جذابه سریع میپزه و خیلی نرم و خوش طعمه

طرز تهیه:
پاستای پفکی را در آب و نمک بجوشونید و آبکش کنید.
برای تهیه سس پستو، برگ‌های ریحان، سیر، پنیر پارمزان و روغن زیتون را در مخلوط‌کن ریخته و مخلوط کنید تا سس یکدست بشه.
گوجه خشک را خرد کنید و در یک تابه با کمی روغن زیتون تفت بدید تا نرم بشه.
پاستا را به سس پستو اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا گوجه‌ی خشک‌شده را بهش اضافه کنید.
بادام یا گردو خرد شده را به پاستا اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
پاستا را در ظرف سرو بریزید و روش‌رو با برگ ریحان تازه تزئین کنید.


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره