خوشمزه ترین ساندویچ رو با این رسپی بپز
آخرین خبر/ به جرأت میگم خوشمزهترین ساندویچی بود که درست کردم
مواد لازم:
گوشت راسته یا فیله
(من از گوسفندی استفاده کردم و داخل سیر و روغن زیتون و دونه ی فلفل و تخم گشنیز و رزماری یه شب تا صبح تو یخچال گذاشتم)
پیاز ۱ عدد بزرگ
فلفل کاپری سبز یا قرمز ۱ عدد بزرگ
قارچ ۱۰ عدد
نمک و فلفل و فلفل قرمز
خامه صبحانه ۳ قاشق غ خ
نان چاپاتا
پنیر گودا ۲ ورق
پنیر پارمسان ۲ ورق
گوشت هارو نواری نازک برش میزنم و داخل تابه داغ داغ بدون روغن تفت میدیم ۵ ۶ دقیقه تا بپزه.
پیاز رو خلالی نازک تفت میدم آبش که کشیده شد بهش روغن اضافه میکنم بهمراه فلفل کاپری نواری برش داده شده و قارچ های اسلایسی.
وقتی آب قارچ دراومد، نمک و فلفل اضافه و وقتی کاملا سرخ شدن بهش خامه رو اضافه و زیرش رو خاموش میکنیم.
نان چاپاتا رو از وسط باز میکنیم پنیر گودا،سس قارچ خامه ای،گوشت و پنیر پارمسان رو روش قرار میدیم و من با دستگاه تورچ پنیر روش رو یکم آب کردم.
میتونید در حد ۲ دقیقه بذارید تو فر و تمامممم.