13
2
3.3K
13
2
3.3K
آخرین خبر/ماش یک ونیمپیمانه
نمک یک قاشق چ
زردچوبه یک قاشق چ
سینه مرغ یک عدد
برنج سه پیمانه
زعفران
پیاز
ماش روبشورید وبا یکم روغن وزردچوبه ونمک چنددقیقه تفت بدید تا موقع پخت له نشه
بهش اب سرد اضافه کنید (ابجوش باعث میشه پوستش زود جدابشه) حدود یک ربع برای پختش کافیه بیشتر بذاریذ له میشه
سینه مرغ رو نگینی خورد کنید وبه پیاز اضافه کنید وکمی زعفرونم اضافه کنید خوش عطرش میکنه
برنج رو ابکش کنید وماش پخته شده وکمی زعفرون بهش اضافه کنید ومخلوط کنید
کف یه قابلمه نچسب کمی روغن وزعفرون بربزید حلقه های پبازو بچینید روش یک لایه برنج بریزید بعد یک لایه مرغ دوباره برنج و در هر مرحله موادو صاف وفشرده کنید با حرارت کم بذارید برنج دم بکشه
ویه پلو قالبی بااین تهدیگ محشر تحویل بگیرید