نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

چوروس اسپانیایی، یک شیرینی خوشمزه و بدون نیاز به فر

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ ب 1 لیوان دسته دار

شکر 1 ق غ

کره 60 گرم

نمک نوک ق چ

آرد قنادی الک شده 1/5 لیوان(یک لیوان و نیم)

وانیل 1 ق چ

تخم مرغ 3 الی 4 عدد


داغ زدن:یعنی روی حرارت ملایم خمیر رو میپزیم ،باز و بسته میکنیم تا کاملا مغزش هم بپزه و عمل بیاد.

خمیر رو به یک ظرف دیگه انتقال میدیم و بازش میکنیم تا حرارت مغزش خارج بشه،ولرم بشه کافیه ،نیاز نیست خیییلی خنک و سرد باشه.

تخم مرغها رو به مرور اضافه میکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط میکنیم

خمیر باید لطیف و کمی چسبناک باشه اگر سفت بود و از ماسوره خارج نشد میتونید یه تخم مرغ دیگه بهش اضافه کنید.

سعی کنید تابه بزرگ انتخاب کنید و مقدار کافی روغن بریزید تا نهایتا طی دو مرحله چوروسها رو سرخ کنید و تموم بشه

چون وقتی روغن خیلی داغ میشه شروع میکنه به کف کردن.

روغن نیاز نیست داااااغ باشه گرم بشه کافیه و اماده برای سرخ کردن شیرینی ها

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره