چوروس اسپانیایی، یک شیرینی خوشمزه و بدون نیاز به فر
آخرین خبر/ ب 1 لیوان دسته دار
شکر 1 ق غ
کره 60 گرم
نمک نوک ق چ
آرد قنادی الک شده 1/5 لیوان(یک لیوان و نیم)
وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 3 الی 4 عدد
داغ زدن:یعنی روی حرارت ملایم خمیر رو میپزیم ،باز و بسته میکنیم تا کاملا مغزش هم بپزه و عمل بیاد.
خمیر رو به یک ظرف دیگه انتقال میدیم و بازش میکنیم تا حرارت مغزش خارج بشه،ولرم بشه کافیه ،نیاز نیست خیییلی خنک و سرد باشه.
تخم مرغها رو به مرور اضافه میکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط میکنیم
خمیر باید لطیف و کمی چسبناک باشه اگر سفت بود و از ماسوره خارج نشد میتونید یه تخم مرغ دیگه بهش اضافه کنید.
سعی کنید تابه بزرگ انتخاب کنید و مقدار کافی روغن بریزید تا نهایتا طی دو مرحله چوروسها رو سرخ کنید و تموم بشه
چون وقتی روغن خیلی داغ میشه شروع میکنه به کف کردن.
روغن نیاز نیست داااااغ باشه گرم بشه کافیه و اماده برای سرخ کردن شیرینی ها