سالاد سزار کلاسیک؛ طعمی بینظیر و خاص
آخرین خبر/مواد سالاد:
کاهو روماین: ۱ عدد بزرگ (یا حدود ۵۰۰ گرم)، شسته و خرد شده
نان تست: ۲ عدد، مکعبی خرد و برشته شده (یا کروتان آماده)
پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری، رنده یا ورقهای نازک
سینه مرغ گریلشده: ۱ عدد، برش خورده (برای سالاد سزار با مرغ)
مواد لازم برای سس سالاد سزار:
پودر سیر یا سیر: ۱ حبه، رنده شده
زرده تخممرغ: ۱ عدد (یا ۱ قاشق غذاخوری مایونز برای نسخه بدون تخممرغ خام)
خردل دیژون: ۱ قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: حدود ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر پارمزان رندهشده: ۲ قاشق غذاخوری
مرینیت مرغ:سینه مرغ+روغن زیتون+آبلیمو+نمک+فلفل+پاپریکا
اگر بعد از شستن، کاهو خیس باشه، سس بهش نمیچسبه و سالاد آب میندازه. میتونی با حوله یا خشککن سالاد، کاهو رو کاملاً خشک کنی
پارمزان تازه رندهشده یا با پوستکن ورقهشده، هم طعم واقعیتری داره هم ظاهر بهتری برای ویدیو