نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سالاد سزار کلاسیک؛ طعمی بی‌نظیر و خاص

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/مواد سالاد:

کاهو روماین: ۱ عدد بزرگ (یا حدود ۵۰۰ گرم)، شسته و خرد شده

نان تست: ۲ عدد، مکعبی خرد و برشته شده (یا کروتان آماده)

پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری، رنده یا ورقه‌ای نازک

سینه مرغ گریل‌شده: ۱ عدد، برش خورده (برای سالاد سزار با مرغ)







مواد لازم برای سس سالاد سزار:

پودر سیر یا سیر: ۱ حبه، رنده شده

زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد (یا ۱ قاشق غذاخوری مایونز برای نسخه بدون تخم‌مرغ خام)

خردل دیژون: ۱ قاشق چای‌خوری

آب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: حدود ۵ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پنیر پارمزان رنده‌شده: ۲ قاشق غذاخوری




مرینیت مرغ:سینه مرغ+روغن زیتون+آبلیمو+نمک+فلفل+پاپریکا




اگر بعد از شستن، کاهو خیس باشه، سس بهش نمی‌چسبه و سالاد آب می‌ندازه. می‌تونی با حوله یا خشک‌کن سالاد، کاهو رو کاملاً خشک کنی

پارمزان تازه رنده‌شده یا با پوست‌کن ورقه‌شده، هم طعم واقعی‌تری داره هم ظاهر بهتری برای ویدیو

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره