بیسکوییت شکلاتی؛ کنار چای میچسبه
آخرین خبر/ مواد لازم برای حدود ۱۰۰ تا بیسکوییت سایز کوچیک:
کره نرم همدمای محیط ۲۵۰ گرم
پودر قند الک شده ۱۴۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نصف ق چ
آرد سفید ۳۲۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
شکلات برای وسط بیسکوییتا بمقدار لازم (حدودا یک پیاله بزرگ شکلات ذوب شده کافیه)
طرز تهیه: کره نرم همدمای محیط را با پودر قند الک شده ۴-۵ دقیقه با دور تند بزنید تا پوک و کرمی بشه . حالا زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یکی دو دقیقه هم این ترکیب رو هم بزنید .حتما دور گیری هم بکنید . در اخر ارد و کاکائو الک شده رو اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا خمیر جمع شه. حالا خمیر رو جمع کنید (ورز ندید) . خمیر رو جمع کنید و داخل کیسه فریزر در یخچال یک ساعت استراحت بدید .حالا از یخچال دربیارید ، به ضخامت حدودا ۲ الی ۴ میل پهن کنید ، کاتر بزنید و روی سینی فر روی کاغذ نسوز بچینید . در فر از قبل داغ شده با دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید . وقتی از فر دراوردید تا وقتی خنک نشده از روی سینی بر ندارید . وقتی خنک شد بینش شکلات ذوب شده بریزید و بذارید شکلات ببنده