فوتوفن پخت دیگچه نذری

خراسان/ در روزهای پایانی ماه صفر، دیگچه یکی از نذریهای محبوب بین مردم مشهد است. اگر شما هم میخواهید این نذری مشهدی را که طعم آن شبیه دسر است، امتحان کنید با مراحلی که خواهیم گفت دست به کار شوید.
مواد لازم (برای پنج نفر)
برنج نیمه : ۴۰۰گرم
شیر: ۲ کیلو
گلاب: ۱ لیوان
شکر: ۳لیوان
کره: ۳قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: در صورت چرب نبودن شیر
آب: ۳ لیوان
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
هل: دو قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را چندبار بشویید و آن را بدون نمک و روغن خیس کنید. میتوانید قدری به آن شیر هم اضافه کنید. در نهایت آب برنج را خالی کنید و آن را درون قابلمهای با نصف شیر گفتهشده بریزید. حرارت را کم کنید و اجازه بدهید شیر به خورد برنج برود. حالا دوباره بقیه شیر را اضافه کرده و بعد از اطمینان از پخت کامل برنج (به اندازهای پخته شود که مواد کمی سفت شود) شکر را ریخته و دوباره روی شعله بگذارید تا شکر به خورد برنج برود. سپس زعفران و هل و گلاب را هم اضافه کنید و هم بزنید. درآخر کره و خامه را اضافه کنید. دیگچه را به مدت ۲۰ دقیقه با شعله کم دم کنید مانند برنج. بعد از دم کشیدن و کمیسرد شدن آن را به ظرفهای مد نظر انتقال دهید.
نکات طلایی:
*دیگچه را تا مرحله آخر روی حرارت کم هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد.
* اگر دوست دارید دیگچهتان سفتتر شود، زمان دم کشیدن را باید بیشتر کنید.