7
5
3.5K
7
5
3.5K
آخرین خبر/ فقط تو ۱۰ دقیقه با یه خمیر هزارلا و عسل و پودر مغزیجات یه شیرینی شیک و خوشمزه درست کن.
خمیر هزارلارو میزاریم به دمای محیط برسه بازش میکنیم.
نصف خمیر رو با ترکیب پودر مغزیجات(پسته،گردو،بادوم،فندق) هر کدوم که دوس دارید یا ترکیبی از چندتاش با ۲ قاشق عسل رو میذاریم روش و اون طرف خمیر رو برمیگردونیم.
با چنگال فیکسش میکنیم و با پیتزابر یا چاقو تیز برش میزینیم.
روش رومال زرده تخم و وانیل میزنیم و میره تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه تا کاملا روش طلایی شه.