حلیم بادمجان یک غذای سالم وخوشمزه
آخرین خبر/ مواد لازم :
لوبیا ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
سیر یک کله
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
کشک ۳۰۰ گرم (کمتر بیشتر هم میتونین بکنین)
پودر عصاره مرغ
بادمجون ۱۰ عدد متوسط
ادویه : نمک ،فلفل سیاه ، زرچوبه
طرز تهیه:
بادمجون هارو سرخ کنید و بزارید کنار .
پیاز خلالی شده و سیر خرد شده رو توی روغن تفت بدید تا سبک و طلایی بشه.
گوشت و ادویه رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا بوی خامی گوشت از بین بره.
لوبیا و عدس که از شب قبل خیس خورده را اضافه کنید سر تفت بدید و ابجوش اضافه کنید.
بزارید رو حرارت ملایم ۳،۴ ساعت باشه تا جا بیفته و بپزه.
اگه گوشتتون استخوان داشت جدا کنید.
برنج و بادمجون هارو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا خوب برنج بپزه و آب اضافش کشیده بشه.
عصاره مرغ را اضافه کنید و بد با گوشکوب برقی یا ساده یکدست کنید.
در آخر کشک را اضافه کنید و ۵ دقیقه روی حرارت باشه و تمام.
راستی برنج رو هم از چند ساعت قبل خیس بدین.