نماد آخرین خبر

فوت‌وفن‌های سرآشپز برای همبرگر خانگی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
فوت‌وفن‌های سرآشپز برای همبرگر خانگی

آخرین خبر/ اگر تا به حال تجربه کرده‌اید که یک همبرگر خانگی آبدار و بزرگ را روی تابه یا گریل می‌گذارید، اما بعد از پخت به یک همبرگر کوچک و فشرده تبدیل می‌شود، تنها نیستید. کوچک شدن همبرگر یکی از رایج‌ترین چالش‌هایی است که حتی سرآشپزهای خانگی هم با آن روبه‌رو می‌شوند. اما چه باید کرد؟
  ​​​​​​​
۱ انتخاب گوشت مناسب
از گوشت با درصد چربی متوسط استفاده کنید. گوشت تازه را به گوشت یخ‌زده ترجیح دهید، زیرا انجماد و ذوب شدن دوباره، ساختار گوشت را ضعیف می‌کند.
 
۲ فرم‌دهی اصولی به همبرگر

قبل از پخت، وسط همبرگر را کمی گود کنید تا هنگام انقباض، شکل یکنواخت‌تری داشته باشد. ضخامت همبرگر را حدود ۲ سانتی‌متر در نظر بگیرید. قبل از پخت، اندازه همبرگر را کمی بزرگ‌تر از حالت مدنظر بسازید.
 
۳کنترل دمای پخت
همبرگر را در دمای متوسط رو به بالا (نه خیلی زیاد) بپزید تا آب و چربی به‌آرامی خارج شود. برگرداندن مداوم همبرگر را محدود کنید، زیرا این کار باعث از دست رفتن بیشتر آب می‌شود.
 
۴ افزودن مواد نگهدارنده رطوبت
استفاده از پیاز رنده‌شده، سس‌ یا تخم‌مرغ می‌تواند رطوبت داخل همبرگر را حفظ کند. آغشته کردن سطح همبرگر با کمی روغن قبل از پخت نیز مفید است. همچنین گوشت را خیلی ورز ندهید چون این کار باعث سفت شدن بافت همبرگر می‌شود.
۵ نکات بعد از پخت
پس از پخت به همبرگر استراحت دهید. یعنی اجازه دهید ۳ تا ۵ دقیقه قبل از سرو در تابه بماند و بعد آن را سرو کنید. می‌توانید در مراحل پایانی پخت، روی همبرگر را با در بپوشانید تا رطوبت آن  حفظ شود.


 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره