نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ته چین، خوشمزه و ترد بدون بوی تخم‌مرغ

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/مواد لازم

برنج خشک ۵۰۰ گرم

ماست پرچرب یا چکیده ۴۰۰ گرم

نمک و فلفل کمی

زعفران دمکرده ۳ ق.غ

کره ۲۵ گرم(اختیاری)

.

به سلیقه خودتون میتونید گلاب و هل هم بزنید ولی نیازی نداره.

نکات:اول میذاریم روغن توی قابلمه یه مقدار گرم شه بعد لایه اول رو میریزم و صاف میکنیم.وقتی لایه اول رو کامل صاف کردیم حرارت رو خاموش میکنیم و دیواره ته‌چین رو درست میکنیم و بقیه مراحل رو انجام میدیم.

حالا دمکنی و در قابلمه رو میذاریم حرارت رو روی متوسط رو به پایین تنظیم میکنیم.

بعد از حدود ۴-۵ دقیقه که بخار کرد روش رو کره میذاریم و بعد از ۱ دقیقه حرارت رو میذاریم روی ملایم و بعد از ۴۵ دقیقه آماده است.

من روی شعله پلوپز اجاق درست میکنم.

اگر حواستون بهش باشه نیازی به شعله‌پخش کن نیست و تو همین مدت آماده میشه. 


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره