14
0
3.2K
14
0
3.2K
آخرین خبر/مواد لازم
برنج خشک ۵۰۰ گرم
ماست پرچرب یا چکیده ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل کمی
زعفران دمکرده ۳ ق.غ
کره ۲۵ گرم(اختیاری)
.
به سلیقه خودتون میتونید گلاب و هل هم بزنید ولی نیازی نداره.
نکات:اول میذاریم روغن توی قابلمه یه مقدار گرم شه بعد لایه اول رو میریزم و صاف میکنیم.وقتی لایه اول رو کامل صاف کردیم حرارت رو خاموش میکنیم و دیواره تهچین رو درست میکنیم و بقیه مراحل رو انجام میدیم.
حالا دمکنی و در قابلمه رو میذاریم حرارت رو روی متوسط رو به پایین تنظیم میکنیم.
بعد از حدود ۴-۵ دقیقه که بخار کرد روش رو کره میذاریم و بعد از ۱ دقیقه حرارت رو میذاریم روی ملایم و بعد از ۴۵ دقیقه آماده است.
من روی شعله پلوپز اجاق درست میکنم.
اگر حواستون بهش باشه نیازی به شعلهپخش کن نیست و تو همین مدت آماده میشه.