نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن ته دیگ رستورانی رو یاد بگیر

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ تهدیگ رستورانی:

مواد لازم:
ماست ۴ ق ع

تخم مرغ ۲ عدد


گلاب ۱ ق غ

زعفران ۱ ق غ

روغن ۱ ق غ



نکات لازم:

برنج ابکشو به ترکیب مواد تهم مرغی اضافه میکنیم تا قشنگ سفت شه. 


کف قابلمه نچسب روغن میریزیم  و مواد رو قشنگ با پشت قاشق فشرده میکنیم


چند دقیقه شعله زیاد باشه بعد بخار افتاد شعله پخش کن میذاریم و شعله رو کم میکنیم تا یک ساعت دم بکشه.


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره