طرز تهیه تیرامیسو پسته؛ همانند کافی شاپ با طعمی فوقالعاده
آخرین خبر/ تیرامیسو پسته یک دسر چندلایه است که برای اولین بار در کشور ایتالیا معرفی و تهیه شد. شاید ظاهر این دسر گول زننده باشد و فکر کنید درست کردن آن سخت است، اما اینگونه نیست و با کمی تمرین میتوانید در تهیه تیرامیسو پسته حرفهای شوید. اگر با دستور پخت تیرامیسو آشنایی ندارید، این مقاله میتواند به شما کمک کند تا در مهمانیها، هنر و سلیقهتان را به رخ بکشید.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو پسته چیست؟
برای تهیه تیرامیسو پسته شما به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
یک پیمانه مغز پسته بدون پوست، خام یا بوده باشد فرقی نمیکند، فقط شور نباشد. همچنین میتوانید برای راحتی کار، از 2/3 پیمانه کره پسته که بهصورت حاضری قابل خریداری است، استفاده کنید.
2 قاشق غذاخوری آب
1/3 پیمانه پودر قند
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد لازم برای کرم ماسکارپونه عبارتند از:
1/4 فنجان شکر
450 گرم پنیر ماسکارپونه
6 عدد زردهی تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری عصارهی بادام تلخ
مواد لازم برای بیسکوییت لیدی فینگر شامل موارد زیر است:
1/4 پیمانه اسپرسو یا قهوه قوی
1/4 پیمانه عصاره بادام تلخ
25 تا 28 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
خلال پسته برای تزئین (اختیاری)
تذکر: اگر به هر دلیلی محبور به استفاده از پسته شور هستید، بهتر است قبل از استفاده در دسر آنها را شسته و خشک کنید تا نمک روی سطح پسته از بین برود.