نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه «آش آبغوره» برای تُرش پسندان

منبع
برترين ها
بروزرسانی
طرز تهیه «آش آبغوره» برای تُرش پسندان

برترین ها/اگر دنبال طعم های ترش در برنامه غذایی تان هستید و این طعم را ترجیح می دهید، برایتان آش بسیار خوشمزه آبغوره را که طعم ترش آن را حتما حس خواهید کرد آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • لوبیاقرمز یا سفید 1 پیمانه
  • برنج 2 پیمانه
  • پیاز خردکرده 2 عدد متوسط
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری
  • نعنای خشک 2 قاشق سوپخوری
  • آب گوشت 2 لیتر
  • سبزی (تره و جعفری) 700 گرم
  • غوره نیم کیلو (یا آبغوره یک‌دوم پیمانه)
طرز تهیه:
1- ابتدا لوبیا را- که از شب قبل خیسانده‌اید- بپزید. برنج را هم خیس کنید.

۲- آن‌گاه قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائی‌رنگ شود.

۳- زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.

۴- حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.

۵- سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.

۶- در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.

۷- اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعنا‌داغ تزئین کنید.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره