

آخرین خبر/ماکارانی ها رو ۲ تا ۳ دقیقه بیشتر از زمانی که روی بسته نوشته بجوشونید و بعد بریزید تو آبکش و روش آب سرد بگیرید تا نچسبن بهم و بعد بزارید تا کامال خنک شه و بعد از خنک شدن بریزید توی ظرف بزرگ و بهش ۲ تا ۳ قاشق روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید، این کار باعث میشه سسش دیر تر جذب بشه و دیگه لازم نباشه چند ساعت بعد دوباره بهش سس بزنی و بعد هم بهش سس و موادی که دوست داری رو بزن که من خیارشور و هویج رنده شده با کنسرو ذرت و ژامبون و مایونز و نمک و فلفل زدم، حالا شما میتونی بهش کنسرو نخود ، جعفری خرد شده ، فلفل دلمه ایی و قارچ یا هر چیزی که دوست داشته باشی بهش اضافه کنی