آموزش پخت خورشت گوشت قلقلی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ __مواد لازم:__گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم__پیاز درشت ۲عدد (یکی برای داخل گوشت یکی برای سس)__سیر۱حبه__ابجوش۱لیوان__نمک فلفل سیاه زردچوبه__رب انار ۲ق غ مناسب با ذائقه اضافه کنید__گردو پودر شده۳ق غ____ابتدا گوشت چرخ شده با پیاز اب گرفته شده و ادویه ها ورز میدیم ،اب پیاز نگه میداریم برای مرحله اخر.بعد اندازه گردو قلقلی میکنیم و میذاریم یخچال بافت چربی خودشو بگیره و این باعث میشه تو روغن وا نره،روغن داغ شد قلقلی هارو سرخ میکنیم،بعد از تابه خارج میکنیم وتو همون تابه پیاز و سیر رنده شده اضافه میکنیم زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم و گردو پودر شده با رب انار یه تفت کوچیک میدیم وابجوش اضافه میکنیم قلقلی هارو میچینیم نیم ساعت با حرارت کم جابیافته واخر پخت رب انار و نمک اندازه میکنیم وتمام.


















