6
11
6.2K
آخرین خبر/ دستورش : سیب رو برشهای نازک میزنیم و __روی بخاری یا شوفاژ خشک میکنیم ، بِه رو رنده __میکنیم و داخل تابه میریزیم و روی حرارت ملایم __خشک میکنیم تا به رنگ قهوهای در بیاد توی این __مرحله هر چه رنگ بِه تیرهتر و قهوهای تر بشه __چای و دمنوش ما پررنگتر میشه؛ میتونید بِه رو __روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید، بعد بهش سیب__برگ گل محمدی، به لیمو، بهارنارنج، گل گاوزبان__پرک لیمو، چوب دارچین و هل رو اضافه کرده همه __رو با هم مخلوط کرده و از روی حرارت برمیداریم __این چای میوهای بسیار خوش عطر و طعمه حتماً __درست کنید و تو این فصل از خوردنش لذت ببرین