


خراسان/ غلظت مناسب|غلظت نهایی کاچی باید مشابه فرنی باشد؛ نه زیاد سفت و نه بیش از حد شل.
جایگزینهای شکر|برای کسانی که شکر را از رژیم غذایی حذف کردهاند، عسل، شیره انگور یا نبات بهترین گزینههای جایگزین هستند.
رنگ تیرهتر |اگر تمایل دارید رنگ کاچی تیرهتر باشد، آرد را بیشتر کنید و طولانیتر تفت دهید تا رنگ قهوهای طلایی پیدا کند.
ادویههای مخصوص|ترکیب اصلی ادویهها شامل: دارچین، رازیانه، زیره، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، پودر هل، پودر گشنیز و زردچوبه است.
همزدن مداوم| هنگام پخت، کاچی را روی حرارت ملایم بهطور پیوسته هم بزنید تا از تهگرفتن آن جلوگیری شود.