چیز کیک تنوری با سس کارامل؛ دسر خوشمزه کافی شاپی

فرارو/ چیز کیک تنوری با سس کاراملی یکی از انواع بسیار خوشمزه و محبوب چیز کیکها است که به صورت تنوری پخته میشود.
چیز کیک یکی از انواع شیرینیهای مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامهای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیکها شیرینیهای بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوهای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه میشوند.
چیز کیک تنوری یکی از انواع چیز کیکهای متنوع و بسیار خوشمزه است که داخل فر و به صورت تنوری طبخ میشود. این چیز کیک خوشمزه با سس کارامل و فیلینگ پنیر یک عصرانه بسیار دلچسب و زیبا برای پذیرایی است. اگر به درست کردن کیکهای متنوع در منزل علاقه دارید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه چیز کیک تنوری با سس کاراملی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک تنوری:
بیسکوییت پتیپور یا لوتوس پوره شده: 1 لیوان سرپر
کره ذوب شده: 75 گرم
مواد لازم برای فیلینگ
پنیر خامهای: 300 گرم
شکر: 100 گرم
نشاسته ذرت: 30 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
خامه صبحانه: 160 میلی لیتر
ماست یونانی: 200 گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس کارامل
شکر: 160 گرم
کره: 80 گرم
خامه صبحانه: 250 گرم
طرز تهیه چیز کیک تنوری
برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه ابتدا پوره بیسکوییت را با کره ذوب شده مخلوط کنید.
کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی پهن کنید طوری که دیوارههای قالب را هم بپوشاند.
حالا ترکیب بیسکوییت و کره را داخل قالب بریزید طوری که کف قالب و دورتادور دیواره قالب را بپوشاند.
قالب را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.
برای درست کردن فیلینگ چیز کیک کافی است تخم مرغ، پنیر خامهای، خامه صبحانه، ماست یونانی، وانیل، شکر و نشاسته ذرت را داخل کاسه مناسب بریزید و با همزن سی ثانیه هم بزنید تا یکدست شود، سپس این مایه پنیری را داخل قالب و روی لایه بیسکوییتی بریزید.
قالب را داخل یک قالب بزرگتر قرار بدهید و قالب بزرگتر را تا نیمه از آب پر کنید و آن را داخل فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار بدهید، سپس دما را روی 160 درجه تنظیم کنید و 40 دقیقه دیگر زمان بدهید تا چیزکیک بپزد.
بعد از پخت وقتی قالب از حرارت افتاد آن را به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال بگذارید.
در مرحله آخر سس کارامل را تهیه کنید.
به این صورت که شکر را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز قرار بدهید تا شکر کم کم آب شود.
اصلا در این مرحله شکر را هم نزنید.
بعد از اینکه شکر کامل آب شد، کره را اضافه کنید و هم بزنید و بعد خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و خیلی فوری هم بزنید تا سس یکدست شود.
بعد از اینکه چیز کیک را از قالب خارج کردید، سس کارامل را روی کیک خنک بریزید و سرو کنید، نوش جان.


















