7
2
2.8K
آخرین خبر/ ۵ عدد فلفل قرمز، ۳ ق غ روغن زیتون، ۸ ق غ سرکه (انگور یا سیب)، ۶حبه سیر، نمک یک ق غ سرخالی، مقداری جعفری خردشده____🔴 فلفل هارو بشورید،خشک کنید و توی سینی فر کاغذ بندازید و فلفل هارو توی سینی بچینید وبا دمای ۲۲۰ درجه که از قبل فر روگرم کردید ۳۰ دقیقه کبابی کنید و دو الی سه بارفلفل ها رو زیرورو کنید. بعد از فر دربیارید و روی فلفل هارو بپوشونید تا نرم بمونند وبعد از بیست دقیقه فلفل هاروپوست بکنید ، تخم فلفل هارو جداکنید وبصورت نواری برش بزنید،همه ی مواد گفته شده رواضافه کنید __و در ظرف درب دار میتونید در یخچال نگهداری کنید،بعد از یک روز آماده است