4
3
2.8K
4
3
2.8K
آخرین خبر/ برای کرپ: تخم مرغ ۳عدد __شکر ۱ق چ__نمک : ۱/۴قاشق چ __کره : دو قاشق غذاخوری (ذوب شده) __ارد ۲۱۰گرم __شیر ۵۰۰میلی لیتر (دو پیمانه ولرم باشه)____طرز تهیه: __شیر کره تخم مرغ با هم زن دستی بزنید بعد مواد خشک اضافه کنید __نکته مهمی که داره استراحت دادن خمیر هست باعث میشه گلوتون خمیر کمتر بشه و کرپ نازکتری داشته باشید عجله داشتید حداقل ۳۰دقیقه استراحت و حداکثر یک روز استراحت بدید. __هر فیلینگ که دوست داشتید اضافه کنید، خامه، مربا، شکلات و انواع میوه سرو میشه.