یک نوشیدنی خوشمزه با دمنوش سیب تازه

خراسان/ مواد لازم
سیب: ۴عدد
چوب دارچین: دو تکه
هل: ۲عدد
آب جوش: ۳لیوان
این روزها که بیماریهای ویروسی مانند آنفلوآنزا، سرماخوردگی و کرونا در چرخش است، خیلی باید حواسمان به سلامتمان باشد. یکی از راههای ایمنی هم بالا بردن سیستم ایمنی بدن است. تغذیه ما در این زمینه حرفهای زیادی برای گفتن دارد. اگر میخواهید یک دمنوش جدید و خوشمزه داشته باشید که هم ضدویروس و هم تسکیندهنده باشد، دمنوش سیب و دارچین را امتحان کنید.
طرز تهیه:
سیبها را خوب بشویید و بعد پوست بگیرید. حالا سیبها را در یک قابلمه متناسب بگذارید، چوب دارچین را بشویید و به همراه هل به آن اضافه کنید. حالا وقت اضافه کردن آب جوش روی سیبها و گذاشتن آن روی حرارت ملایم است. بگذارید سیبها نیم ساعت کامل روی حرارت باشد و بعد آنها را با چنگال پوره، دانه و دم سیب را هم جدا کنید و دور بیندازید. بعد از این کار اجازه دهید این نوشیدنی برای چند دقیقه قل بخورد. حالا وقت سرو است. میتوانید برای تسکین گلودرد هنگام سرو به این دمنوش یک قاشق عسل اضافه کنید و قدری لیموترش تازه بچکانید بهتر است این دمنوش را به اندازه و تازه تهیه کنید و آن را گرم بنوشید.
نکتهها
*سیبها را خیلی دقیق بشویید و پوست آنها را حتما بگیرید.
*عسل را هنگام سرو، نه زمانی که دمنوش روی حرارت است، اضافه کنید.
*بهترین زمان مصرف این دمنوش صبح به صورت ناشتاست.


















