طرز تهیه گراتن اسفناج؛ غذای شیک و مقوی

فرارو/ گراتن اسفناج نوعی غذای مدرن و بسیار خوشمزه است که از ترکیب سیب زمینی با اسفناج، قارچ، پنیر پیتزا و... تهیه میشود.
گراتن یک نوع غذای فرانسوی است که در ظرفهای دیواره کوتاه تهیه میشود. گراتن به نوعی از تکنیک آشپزی گفته میشود که در آن غذا زیر لایهای از نان خرد شده یا پنیر پیتزا قرار میگیرد. در ترکیب گراتن معمولاً از سبزیجات، گوشت، مرغ، پنیر پیتزا و نان استفاده میشود.
گراتنها انواع گوناگونی دارند، مانند: گراتن مرغ، گراتن سیب زمینی، گراتن مارچوبه، گراتن کدو، گراتن اسفناج، گراتن پاستا و... . گراتن اسفناج نوعی غذای شیک و مجلسی و درعین حال مقوی است که دستور پخت سادهای دارد و با موادی مانند اسفناج، قارچ، سیب زمینی، پنیر پیتزا و... تهیه میشود. اگر از درست کردن غذاهای تکراری برای اعضای خانواده خسته شدهاید و دوست دارید این غذای خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه گراتن اسفناج همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه گراتن اسفناج:
اسفناج پاک شده و شسته: 500 گرم
سیب زمینی: 3 عدد
شیر: 1 لیوان
پیاز: 1 عدد
آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری سرپر
قارچ: 6 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر پیتزا: 1 لیوان
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه گراتن اسفناج
برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا سیب زمینیها را پوست بگیرید و به صورت ورقهای برش بزنید و داخل تابه پیرکس یا ظرف مخصوص فر بچینید.
کمی نمک و روغن روی سیب زمینی بریزید و ظرف را به مدت 20 دقیقه داخل فر 180 درجه بگذارید تا سیب زمینیها بپزند.
در این فاصله پیاز را پوست و خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید.
بعد از اینکه پیاز نرم و سبک شد، اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا اسفناج آب بیندازد و نرم شود، سپس با پیاز هم بزنید تا مخلوط شوند.
حالا آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر قارچ خرد شده را اضافه کنید و اجازه بدهید این ترکیب کمی بجوشد و بعد اجاق گاز را خاموش کنید.
قالب را از فر خارج کنید و مواد اسفناجی را روی سیب زمینیها بریزید.
در آخر روی سطح مواد پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را داخل فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار بدهید تا پنیر پیتزا آب شود.
در این مرحله گراتن اسفناج خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.


















