نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دستور پخت سوپ جو رستورانی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ سوپ جو رستورانی

مواد لازم برای سوپ جو مخصوص چهار تا پنج نفر:
جو: یک لیوان 
پیاز متوسط: یک عدد
هویج : یک عدد بزرگ

سینه مرغ: نصف یک عدد
قارچ: ده عدد
جعفری ساطوری: نصف لیوان
زرشک: دو تا سه ق غ
رب: یک ق غ
ادویه ها شامل: نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
آبلیمو :به مقدار لازم
نکات مهم:
اگر قراره این سوپ و توی قابلمه درست کنید حدودا سه ساعت جو باید بپزه تا کامل نرم بشه.
جو رو حتما از شب قبل نم‌کنید.
جعفری و نیم ساعت آخر اضافه کنید.
مواد و خام به سوپ اضافه نکنید حتما پیاز و رب و تفت بدین 
و قارچ و تفت بدین و بعد به سوپ اضافه کنید.
برای لعاب دادن نیازی به اضافه کردن سیب زمینی و آرد و اینجور چیزا نیست از ابتدا آب زیاد نریزین و هر وقت نیاز بود کم‌کم ابجوش اضافه کنید و حرارت کم باشه خودش به دل که بپزه لعاب میده.
نوش جان

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره